Català / Español / English  ·  TEL. 972 602 344 · EMAIL info@inspalamos.cat
Català / Español / English  · 

Mobilitat FP

Erasmus+ CET Transmedia


L'institut de Palamós ha estat el coordinador europeu del projecte Erasmus+ "Communication and Education by Transmedia” del que formen part també la Universitat de Girona, tres instituts de Romania, d'Itàlia i de Grècia, un centre de formació de professorat de Portugal i una escola d'educació primària de Xipre. Aquest projecte s'ha desenvolupat entre els anys 2014 i 2016 i implica al professorat, investigadors, personal, alumnat i pares dels diferents centres.

El propòsit del projecte és fer un estudi de la situació en els centres de formació de primària i secundària i trobar respostes a l'ús de noves tecnologies i com són usades pels alumnes.

Els principals objectius del projecte són:

  1. Oferir a professors, estudiants i pares el coneixement i les eines per integrar de la millor manera possible les noves tecnologies en l'educació.
  2. Fer una recerca científica de quina és la situació de l'ús de tecnologies als centres.
  3. Crear dos decàlegs, un sobre l'ús segur d'Internet i l'altre sobre quina ha de ser la política d'ús de maquinari i programari en els centres en el procés d'ensenyament-aprenentatge.
  4. Produir materials per implantar de forma pràctica els decàlegs en diferents sessions de classe.
  5. Crear tres seminaris i un curs MOOC amb la informació i les eines obtingudes al projecte.
  6. Fer una pàgina web i altres aplicacions per tal de compartir els productes, sempre sota llicència de Creative Commons.
  7. Publicar un número especial de la revista científica "Communication Papers", publicada sota llicència de Creative Commons, amb el contingut de la recerca i les seves conclusions.
  8. Organitzar, al final del projecte, un congrés internacional sobre COMMUNICATION AND EDUCATION BY TRANSMEDIA per presentar i difondre els productes del projecte.

 

CENTRES PARTICIPANTS

Institut de Palamós 
  Universitat de Girona
     Centro de Formação de Associação de Escolas Centro-Oeste
  Instituto Tecnico Industriale Statale 'Galileo Galilei' 
  Pagkyprio Lykeio
  Colegiul National 'B.P. Hasdeu'
  Dimotiko Sholeio Drosias

 

Web del projecte: https://educationtransmedia.wixsite.com/educationtransmedia

 

Multimèdia